Belangrijke informatie:
Lees hier de maatregelen als gevolg van COVID-19 virus ter ondersteuning van alle salons
in Nederland die werken met de Professionele Producten Divisie van L’Oréal.

Meer informatie
Terug naar overzicht

Matrix stelt zich iedere dag opnieuw als doel om het dagelijks leven van de kapper makkelijker te maken door het meest toegankelijke en ongecompliceerde Love Brand op de markt te zijn.

Na meer dan dertig jaar innovatie is de Matrix Community springlevend. Wij dagen onszelf uit om het merk continu te blijven ontwikkelen en vooruit te lopen op trends, om iedere salon kwalitatief hoogstaande producten te leveren tegen een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Met consument gerichte innovaties, hands-on educatie en vernieuwde inspiratie op zowel technisch als business vlak helpen we u om uw salon business te laten groeien. Wij streven ernaar nieuwe en opkomende markten te veroveren en kappers, net als u, wereldwijd het vertrouwen te geven om te worden wie ze willen zijn.

ONZE 6 WAARDEN

  • Allesomvattend – Dichtbij de kapper, iedereen is welkom. Onafhankelijk van uw niveau of type salon, word geïnspireerd, leer en groei met ons.
  • Samenwerken – Met iemand anders samenwerken om iets te bereiken. Deel uitmaken van onze community betekent ook samen met ons creëren en ons beïnvloeden in wat we doen.
  • Authentiek – We zijn authentiek in onze boodschap en beelden, onze beloften zijn eerlijk en echt.
  • Ongecompliceerd – Makkelijk te begrijpen, te doen of te gebruiken. We staan voor ongecompliceerd, onze producten zijn gebruiksvriendelijk, onze services spreken voor zich en onze educatie maakt zelf de meest ingewikkelde technieken eenvoudig.
  • Expressief – Samen drukken we ons altijd uit in een kleurrijke, optimistische en gedurfde manier.
  • Duurzaam – Wij zetten ons in om de impact op de aarde te minimaliseren, van onze kantoren tot onze salons, tot het dagelijks leven van onze consumenten. Elke formule die we lanceren zal schoner zijn en de verpakking wordt geoptimaliseerd met gerecycled plastic of minder plastic.