Belangrijke informatie:
Lees hier de maatregelen als gevolg van COVID-19 virus ter ondersteuning van alle salons
in Nederland die werken met de Professionele Producten Divisie van L’Oréal.

Meer informatie
Terug naar overzicht

Very personal care for very exceptional hair
Geïnspireerd door onze gedegen kennis van de moderne vrouw, blijft Kérastase producten en behandelingen op maat maken die het verlangen naar uitzonderlijk mooi haar in vervulling laten gaan. Elke vrouw verlangt naar uitzonderlijk mooi haar, maar de oplossing verschilt per persoon. Zo kunnen het haartype, hoofdhuidproblemen, interne en externe factoren de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het vergt persoonlijke aandacht en expertise om een oplossing te vinden voor deze factoren en jouw perfecte haar te verkrijgen. Kérastase maakt innovatieve, op maat gemaakte verzorgingsproducten en rituelen met uitzonderlijke resultaten.

Ontdek jouw persoonlijke ritueel
Beantwoord vóór jouw afspraak in de salon de vragen voor de diagnose om vast te stellen wat de behoeften van je haar en je schoonheidsverwachtingen zijn. Jouw kapper zal dit overzicht met een paar persoonlijke controles aanvullen om de unieke aard van jouw haar beter te begrijpen. Op basis van deze informatie kan jouw kapper nu een nauwkeurig en gepersonaliseerd recept voor mooi haar met je delen.

Vind jouw perfecte match
Na jouw bezoek aan de salon gaan thuis de dagelijkse verzorging en behandelingen voor thuis gewoon door. Het geheim van mooi haar is voortdurende verzorging. Een op jouw behoefte afgestemd ritueel met luxe producten helpt bij het bereiken van verlangde haar. Het verzorgingsritueel wordt een verwenmoment terwijl je gewoon thuis onder de douche staat.

L'Artist is een ode aan de beste hair artists van Nederland
De artists die als beeldhouwers dagelijks bezig zijn met het vormen van haar. De artists die door jaren ervaring precieze kleur composities maken, als ware kunstschilders. Van het straatbeeld tot haarkunst en alles daartussenin. Rick van het Meer (1980) is geboren en getogen in Friesland en kwam in 2001 richting Randstad. Rick is kapper, Kérastase hair artist en ondernemer in hart en nieren.