Belangrijke informatie:
Lees hier de maatregelen als gevolg van COVID-19 virus ter ondersteuning van alle salons
in Nederland die werken met de Professionele Producten Divisie van L’Oréal.

Meer informatie
Terug naar overzicht

Biolage is in 1990 opgericht toen Arnie Miller, de grondlegger van het merk, ontdekte dat de kracht van de natuur als bron kon dienen voor het beschermen en verzorgen van het haar. Biolage wordt dan ook wereldwijd erkend als leider op het gebied van professionele haarverzorging. En die reputatie blijft groeien, omdat ons Biolage team beseft wat de kracht van traditionele ingrediënten is. Daarom geloven wij dat Biolage het principe van natuurlijke haarverzorging naar een compleet ander niveau tilt dankzij professionele, kwalitatief hoogstaande producten die keer op keer beter presteren dan ieder ander merk.

Onze missie:

  • De professionele schoonheidsindustrie ontwikkelen door te innoveren in goed presterende, natuurlijke en duurzame formules en verpakkingen.
  • Het creëren van salon ervaringen die je bijblijven met verbluffende eindresultaten.
  • De haarstylisten en consumenten onderwijzen over beauty en duurzaamheid.


Kortom, streeft Biolage ernaar:
  • Goed te zijn voor het haar - Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong die met aandacht gekozen zijn gaat Biolage de strijd aan met de meest synthetische ingrediënten op de markt. We streven ernaar het haar naar de meest gezonde staat te transformeren, omdat voor ons natuurlijk gelijk staat aan een professioneel resultaat.
  • Goed te zijn voor jou – Omdat voor ons een gedenkwaardige ervaring voorop staat zorgt Biolage ervoor dat elke formule uniek is ontworpen om te voelen en te ruiken als de ultieme Biolage ervaring. Met een on- en offline community van Biolage salons uit meer dan 60 landen proberen wij de boodschap over te brengen dat duurzaamheid geen trend is, maar een levensstijl die je voelt op het moment dat je één van onze salons binnenstapt.
  • Goed te zijn voor de planeet – Omdat duurzaamheid een dagelijkse belofte is. Zo wordt bij het ontwikkelen van de formules altijd rekening gehouden met het verleden, het heden en de toekomst. Onze Biolage R.A.W. formules zijn zelfs tot 99% natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn onze fabrieken 100% CO2 neutraal en werken op zonne-energie.