Belangrijke informatie:
Lees hier de maatregelen als gevolg van COVID-19 virus ter ondersteuning van alle salons
in Nederland die werken met de Professionele Producten Divisie van L’Oréal.

Meer informatie
Terug naar overzicht

Deel jij ook de visual #KOOPBIJDEKAPPER?

Help jij ook mee? Om de kappersbranche te supporten gaan we deze boodschap met ANKO, NCV en alle professionele producten leveranciers van Nederland verspreiden.

Help mee

Post de ‘Steun nú je favoriete kapper’ afbeelding op jouw social media met de volgende caption: Koop lokaal en steun je favoriete kapper. Koop een product of plan vast een afspraak in. #KOOPBIJDEKAPPER #SAMENSTERK. En tag daarin jouw salon en favoriete merken! Er zijn hiervoor 3 formaten afbeeldingen beschikbaar: een banner (FB), een story en een post voor op je feed (FB-IG).
Steun nu je kapper Banner Steun nu je kapper Story Steun nu je kapper Post

Ben je op zoek naar een oplossing om snel je eigen webshop of een “click & collect” oplossing op te zetten? Lees meer over de mogelijkheden van samenwerking met onze partner Shopitag.

Deel de visuals met je klanten

Stuur de afbeeldingen ‘Ik steun mijn kapper’ door aan jouw klanten, zo kunnen zij je ook steunen via social media met de volgende caption: Ik koop lokaal en steun mijn favoriete kapper #KOOPBIJDEKAPPER #SAMENSTERK. En vraag ze jouw salon te taggen. Zo geven we deze boodschap samen door!

Download de visuals hier:
Ik steun mijn kapper Banner Ik steun mijn kapper Story Ik steun mijn kapper Post

Steun nu je kapper Ik steun mijn kapper