Lees hier de maatregelen als gevolg van COVID-19 virus ter ondersteuning van alle salons in Nederland die werken met de Professionele Producten Divisie van L’Oréal.

Close

Kérastase Pro Club

Het Kérastase Team introducteert iets nieuws in 2022, namelijk de Kérastase Pro Club.  In de Kérastase Pro Club aflevering staat altijd, zoals de naam het al zegt, de professional centraal. En willen wij alle professionals, ondernemers en stylisten in 15 minuten volledig op de hoogte brengen van al het laatste Kérastase nieuws.

#EDUCATION

Ontdek meer op het gebied van educatie rondom ons nieuwste gamma Chroma Absolu, voor gekleurd haar. Welke ingredienten, technologieen bevat Chroma Absolu? Onze Kérastase experts Adeline & Isabelle gaan in gesprek en vertellen jou alles wat je moet weten! 

#COMMERCIAL

Onze Kérastase business partner Arend gaat op bezoek bij saloneigenaar en ondernemer Rick van het Meer om het nieuwste gamma te bespreken. Wat is Rick zijn eerste indruk van het nieuwe gamma en wat vindt hij van de ondersteuning? Ontdek het hier.

#10questionswith

Get to know a Kera Pro. Binnen 10 snelle & directe vragen maak jij meer persoonlijk kennis met een Kérastase pro. Met dit keer colorist Berni Ottjes!