Lees hier de maatregelen als gevolg van COVID-19 virus ter ondersteuning van alle salons in Nederland die werken met de Professionele Producten Divisie van L’Oréal.

Close

inside l'oréal pro

Ook in het nieuwe jaar wil L’Oréal Professionnel jouw bron van inspiratie en educatie zijn.

Hiervoor heeft het team een nieuwe aflevering gemaakt met als highlight de nieuwe club van

L’Oréal Professionnel Paris, de Style & Colour Club.

Dé nieuwe club voor alle pros!


Naast de introductie van deze nieuwe club leggen onze experts jou ook nieuwe innovaties en aanbiedingen uit.

We nemen je graag mee in onze plannen voor het nieuwe jaar!

Style & Colour Club

Style & Colour Club, de nieuwe L’Oréal Professionnel club voor alle pros om verbonden te blijven met de community en je voor te bereiden op de toekomst. 4 verschillende initiatieven binnen de Style & Colour Club. Een awardshow, trainingen, een loyaliteitsprogramma, live evenementen, het is allemaal onderdeel van de club. Quentin, Nicolette en Daniëlle vertellen je er graag meer over!

Chroma Crème

Serie Expert presenteert Chroma Crème, een nieuw gamma met drie neutralizerende kleurshampoos. Warme ondertonen na een kleurbehandeling zijn verleden tijd. Meinhardt en Daniëlle leggen jou graag uit hoe deze neutralizerende shampoos de service in jouw salon kunnen verbeteren.

iNOA

Annabelle en Alice nemen je graag mee in de wereld van onze luxueuze professionele kleuring aangedreven door olie, iNOA. Niet alleen vertellen ze waarom deze kleuring ideaal is voor jouw klanten, ze geven je ook cadeaus om de iNOA kleuringen in jouw salon te stimuleren. Bekijk deze clip en stap in de wereld van iNOA!

Style & Colour Trophy

Ben jij klaar om jouw talent te tonen en de beste kapper te worden? Quentin en Alice vertellen je meer over de Style & Colour Trophy 2022 Editie. Dé erkenning op Benelux-niveau. Het idee is eenvoudig: iedereen kan meedoen. Vanaf midden januari kun je meedoen door het insturen van jouw look. Wat er vervolgens op je staat te wachten als je halve finale bereikt vertellen Quentin en Alice je, maar wij zeggen alvast dat er geweldige prijzen zijn te verdienen.