Terug naar overzicht

Beste ondernemers, kappers en stylisten,

Gezien de situatie elke dag verandert met betrekking tot het COVID-19 virus, begrijpen we meer dan ooit in welke onduidelijke en roerige tijden u zich bevindt. We willen u laten weten dat de gezondheid en veiligheid van u, uw familie en onze samenleving onze grootste prioriteit is. We stellen voorop dat we u tijdens deze crisis zullen blijven steunen.

Lees hier tips en aanbevelingen en initiatieven om uw salon te ondersteunen. Aarzel voor verdere vragen niet om contact met ons op te nemen. We blijven via alle mogelijke kanalen voor u bereikbaar, ook als u enkel met ons van gedachten wilt wisselen.

Namens onze teams van L’Oréal Professionnel, Redken, Matrix, Kérastase, Biolage, Shu Uemura, Decléor en Carita staan we voor u klaar. Wij, als één L’Oréal familie, kunt rekenen op onze steun!

Met vriendelijk groet,

Bram Timmer
General Manager Professionele Producten Divisie L’Oréal

Back to Business Maatregelen Checklist Back to Business L'Oréal Salon Hygiëne handboek

Geüpdatet: 7 mei 2020

Graag informeren we u over het volgende:
  • BETALINGSREGELING: In lijn met de aanpak van de L’Oréal Groep wereldwijd hebben wij besloten een stap verder te gaan met de ondersteuning van al onze salon partners middels een betalingsregeling. Gecommuniceerd via mail op 25 maart 2020.
  • AANSPREEKPUNT: Uw eerste aanspreekpunt blijft uw Business Partner. Uw Business Partner is telefonisch, via mail en FaceTime bereikbaar.
  • EDUCATIE: Onze digitale educatie initiatieven zijn fors opgeschaald om de kennis van u en uw medewerkers online verder te versterken. Via mail en social media wordt u hiervan op de hoogte gebracht.
  • BESTELLINGEN: Onze webshop www.bestellingenonline.nl en ons distributie centrum zijn (beperkt) operationeel. Indien u producten nodig heeft kunt u deze bestellen via de webshop of uw Business Partner. U behoudt uw eventuele structurele kortingen en levertijden.
  • BERICHTGEVING: Voor verdere stappen met betrekking tot uw salon verzoeken wij u de berichtgeving van de overheid, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en beroepsvereniging ANKO te volgen. Speciaal kappers steunpunt: www.anko.nl/anko-corona-steunpunt.
  • CONTACT: Via mail en onze Connect App houden we u verder op de hoogte van alle belangrijke vervolg informatie. De app is te downloaden via www.lorealppd.nl/connectapp.